Szolgáltatások

Autókozmetika, teljes körű autó takarítás, kárpittisztítás

Aki autó tart fenn, tisztában van azzal, hogy járműve tisztán tartása nem olyan egyszerű feladat, mint ahogyan az elsőre tűnik. Az automata berendezések gyakran megkarcolják az jármű karosszériáját, a különféle paszták és lakkok egyenetlenül kerülnek fel a felületre és foltokat hagynak maguk után, az autó belső terében a pénzbedobós porszívókkal számtalan helyet nem lehet elérni, az ülések kárpitjának tisztítása pedig többnyire lehetetlen feladat.

Ezt sokan felismerték és hozzánk fordulnak. Nálunk minden járművet kézzel tisztítunk. Az autók, teherautók és autóbuszok karosszériáját nem automata berendezés, hanem a karcmentes felületek megtartására és megtisztítására figyelő munkatársaink mossák le. A felvitt, a fémfelületek ragyogását, víztaszítását elősegítő anyagokat is kézzel visszük fel, oszlatjuk el olyan mennyiségben és minőségben, hogy munkánk eredménye a valóban karcmentes ragyogás. A használt vegyszerek természetesen rendelkeznek biztonsági adatlappal, így biztos lehet abban, hogy a környezet sem károsodik.

Természetesen a járművek belső tere legalább annyira fontos, mint a külső. Vezetés, utazás közben nem mindegy, hogy milyen térben töltünk akár több órát is. Ha valaki a belső takarítása során nem fordít elegendő figyelmet az eldugott helyek tisztán tartására, akkor azokon a helyeken az egészséget károsító károkozóknak készíti elő a helyet. Ha Önnek odahaza nem áll rendelkezésére profi berendezés, akkor javasoljuk: rendszeresen kérje vállalkozásunk segítségét!

Takarítás során a legeldugottabb helyekről is eltávolítjuk az egészségre veszélyes szennyeződéseket. Az üléskárpitokat azok fajtájától függően (szövet, műbőr, bőr) a megfelelő, biztonsági adatlappal rendelkező vegyszerekkel tisztítjuk, így segítve azok hosszabb élettartamát. A belső fémfelületekre is gondot fordítunk.

Ha hozzánk hozza autóját, biztos lehet abban, hogy kívül-belül újszerű állapotban kapja azt vissza. Áraink is vonzóak lehetnek, hiszen száraz takarítást 4.000 forinttól, nedves takarítást 8.000 forinttól vállalunk, de már 15.000 forinttól vállalunk polírozást is. Természetesen a szolgáltatások ára függ a jármű méretétől, így a végleges árat a tisztítandó jármű megtekintése után tudunk adni. De az az ár biztosan alacsonyabb, mint amiért máshol vállalnák!

Járműve extrém terhelésnek volt kitéve, szeretné eladni és jó állapotba hozni, szeretne egészséges környezetben utazni? Válassza a BALIKÓ-KER Bt. szolgáltatását! Kérjen időpontot a (20) 942-8898-as telefonszámon, vagy az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével.
Időpont igénylés autóápoláshoz* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


!
!
!
!


!

CAPTCHA
« Vissza az előző oldalra!
BALIKÓ-KER Bt. - Magyar