Szolgáltatások

Gyárak, üzemek, raktárak, irodaépületek takarítása

Napjainkban egyre nehezebb még a nagyobb vállalkozásoknak is megfelelő takarító személyzetet találni, ráadásul az egyre szigorúbb környezetvédelmi szabályok is magas szakértelmet követelnek meg a takarítást végzőktől. A BALIKÓ-KER Bt. ebben tud segítséget nyújtani korszerű berendezéseivel és elkötelezett, nagy szakértelemmel rendelkező munkatársaival.

Rendelkezésünkre állnak különféle takarítógépek, porszívók, akkumulátoros felmosógép, valamint kárpit és szőnyegtisztító gépek. Berendezéseinket úgy szereztük be, hogy azokkal a kisméretű üzlet és irodahelyiségektől a nagy csarnokok takarításáig bármilyen takarítási tevékenységet el tudjunk végezni.

Vállaljuk ezért irodák, üzlethelyiségek, iskolák, gyártóüzemek csarnokainak és raktárak takarítását. Kereshet minket egyedi és egyszeri feladattal, de rendszeres, folyamatos takarítást is vállalunk.

Fontos tudnia, hogy a hatályos környezetvédelmi rendelkezések betartásával végezzük tevékenységünket, a munkánk során használt valamennyi takarítószer, tisztítószer rendelkezik biztonsági adatlappal.

Munkánk eredménye tiszta és egészséges környezet. Kérje ajánlatunkat a (20) 942-8898-as telefonszámon, vagy az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével.
Ajánlatkérés takarítási szolgáltatáshoz* A kiemelt mezők kitöltése kötelező!


Adatai

!
!
!
!

Az igényelt szolgáltatás leírása

* Milyen takarítást igényel?:
!
* Milyen rendszerességgel kéri a szolgáltatást?:
!
!


!

CAPTCHA
« Vissza az előző oldalra!
BALIKÓ-KER Bt. - Magyar