Szolgáltatások

Utánfutó kölcsönzés

 

Bizonyára mindenkivel előfordul, hogy kisebb-nagyobb tárgyat szerez be, vagy kell ilyen tárgyakat egyik helyről a másikra eljuttatnia, de a szállítással megkeresett vállalkozás olyan árat mond, amivel már nem éri meg a dolog.

Ilyenkor jó, ha valahonnan utánfutót tud bérelni és saját maga tudja megoldani a szállítást. Ha Önnek van vonóhorog az autóján, sokkal olcsóbban megoldhatja szállítási gondjait utánfutó-bérléssel. Ha hozzánk fordul, akkor még olcsóbban!

Bérlési feltételeink is kedvezőek. A szombathelyi lakosoktól nem kérünk kauciót és bérelhet utánfutót akár pár órára is! A bérléshez személyi igazolvány és jogosítvány kell csak, céges bérletnél a pontos számlázási cím is. Valamennyi utánfutónk kiváló műszaki állapotú.

Bérelhet tőlünk 500 kg-os, fékezetlen kicsi utánfutót. Ennek bérlése legfeljebb 4 órára 1.200 Ft + ÁFA, egy napra 2.000 Ft + ÁFA.

Az ennél nagyobb, 750 kg-os, fékezett utánfutóval a nagyobb méretű tárgyakat is szállíthatja. Ezt legfeljebb 4 órára 1.500 Ft + ÁFA, egy napra 2.500 Ft + ÁFA díjazásért bérelheti.

Személyautók, és kisteherek szállítására is alkalmas kéttengelyes trélerünk. Ennek bérleti díja egy napra 5.000 Ft + ÁFA.

Utánfutóra van szüksége? Hívja a (20) 942-8898-as telefonszámot!
« Vissza az előző oldalra!
BALIKÓ-KER Bt. - Magyar